COVID-19 – STANJE, 24.1.2022

KARANTENA ZA 4.A

Trajanje: 21.1.2022 – 27.1.2022

Izvedba pouka: na daljavo

Podmodel: BC1

Opis modelov: ………. ………. ………. ………. ………. ………. ………. ………. ………. ………. ………. ………. ……….

Model B velja, ko se vsi učenci izobražujejo v šoli oziroma vzgojno-izobraževalnem zavodu. Pri tem veljajo omejitve, ki se nanašajo na vzdrževanje higienskega režima ter izvajanje preventivnih ukrepov. Omejitve so takšne narave, da je zaradi prostorskih in kadrovskih pogojev možno izvajati vzgojno-izobraževalni proces v šoli. Vezane so na izvajanje kabinetnega pouka, izvajanje obveznega in razširjenega programa zunaj šolskih prostorov, natančno evidentiranje učencev pri izvajanju neobveznih in obveznih izbirnih predmetov, izvajanju interesnih dejavnosti, varstva vozačev, odmorov, prehrane, prevozov in drugih dejavnosti.

Podmodel BC1 velja, ko je zaradi epidemiološkega stanja v posameznem oddelku potrebna karantena za učence posameznega oddelka. Za učence posameznega oddelka šola organizira pouk na daljavo za določeno obdobje. Za učence, ki imajo pouk v šoli ostaja v veljavi model B ali C, ki je določen s sklepom Vlade RS oz. ministrice.

Podmodel BC2 velja, ko je zaradi epidemiološkega stanja v posamezni šoli potrebna karantena za učence te šole oziroma zaradi epidemiološkega stanja pouk v posamezni šoli ni dovoljen. Za učence te šole se organizira pouk na daljavo za določeno obdobje.

(Število obiskov 52)